Неділя, 28.04.2024, 08:24
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 04
E-mail автора: zete3@rambler.ru
«Ти сьогодні щось надто швидко возвернулась, дитинка?» - Дядя Сергій дивився на растерянную Аліна і намагався зрозуміти, чого це вона все бігає з кухні в корідорчік да украдкой поглядає в дверной глазок. При цьому вона якось дивно боялася, що він помітить її дії і обов'язково стане розпитувати, що так чому.
Користуючись тим, що малюк заснув, Аліна бігала на ринок за продуктами, а потом ходила в сусідню квартиру, так не до речі нав'язану їй для збирання всюдисущим дядьком Сереже, щоб до обіду закінчити всі справи і трохи відпочити.
«Я адже тільки й встигла-то зайти туди, стала наливати воду, раптом побачила дублянку на підлозі, підняла її, прислухалася - кто-то говорить в іншій кімнаті. Мені б одразу піти, але тут я подумала, що, може бути, кто-то зараз вийде і знайдете мене, як воровка. Від страху я чула кожен стукіт мого серця »- дуже плутаних розповідала Аліна.
Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! « Так це, мабуть, господар був удома, він іноді заїжджає »- дядя Сергій хитро посміхнувся -« Може чого забув чи ще яка нужда з'явилася ».
«Це був господар, тільки він був не один, а з дівчиною.»
«Так, а ти чому так здивувалася, він мужик молодий, кров кипить, а на ринку в нього знаєш скільки таких крутиться, хоч греблю гати, може, яку кралю і привіз на годинку-другу. »
« Ні, дядько Сергій, я чула, що це була якась зовсім молоденька дівчина ».
А ти почім знаєш, дівчина вона чи ні? Ось я на тебе подивлюся, ти мужня жінка, вже скоро 25 стукне, а ти все ще не знаєш, що мужики з бабамі коять ».
В розгубленості, Аліна трохи помовчав, а потім додала: «Вона просила відпустити її, кликала маму на допомогу, а я ніяк не посмів з місця зрушити і зайти туди».
«Ти справжня дура, це ж вони всі так себе ведуть, ерепенятся, маму просять допомогти, але ж, напевно, до нього сама ніжками прітопала, ніхто волоки її не Волок».
« Вона говорила йому, що тільки на минуточку зайшла. »
« Ти думаєш він її силою брати буде, ти ось тут нюні розпустила, а вони, може, вже давно знайшли спільну мову і мілуются собі в задоволення. Ти що думаєш, Хорен девку просто так відпустить? Може, вона йому гроші задолжала або ще чого, от і відпрацює по повній програмі. Ти коли звідти смотаться? Час назад? »
« Так, мабуть, так і є. »
« Ось бачиш, два голубка спаровалісь і воркуют себе в усладу, а ти турбуватися. Він її години три тепер смажити буде, якщо не більше. А ти говориш зовсім молода девка чи ти її не бачила? »
« Я не бачила нікого, тільки голоси, мені навіть здалося, що він їй рот чем-то затискають, щоб вона не кричала ».
«Ось бачиш, квартира його навпаки, повна тиша, ніхто не кричить, не кличе на допомогу, а може і крикнет, так то - від радості. Якщо б ми під ними жили в сусідів, тоді б ліжко долбить, а так ... »
Дядя Сергій не вгамовувався, розповідь його постояліци, видно, збудив старого скакуна, що він ніяк не міг просто так заспокоїтися:« А ти як надумала бежать-то звідти, самої мабуть, теж було цікаво, не кожен день таке побачиш, щоб у тебе в трьох кроках девку заламивалі ».
« Я боялася навіть пошевелить, поки вони голосно лаялися, а потім раптом стихли, мені навіть здалося, що вони цілуються, тільки тут вона знову вирвалася, і ... сильно заскріпела ліжко ... »
« Так ти найцікавіше і пропустила ».
« Я не хотіла бути свідком, вже краще нехай самі розбираються. Може, Ви і праві, зараз яких тільки немає людей, тільки і норовлять відломилися побольше да послаще ».
Дядя Сергій тепер вже сам став час від часу поглядали в глазок, йому край хотілося подглядеть - що за пташка попалася Хорену на гачок. Він бачив також, що Аліна теж не може заспокоїтися і продовжував пікантну тему: «Я адже коли з ним домовлявся щодо тебе, він мене першим ділом запитав:« А як вона? Молода або не дуже? »Я йому кажу, що двадцять п'ять років, ребенок маленький, тільки народила, треба роботу ближче, і чоловік є, гарувати на стройке усіма днями, тільки кінці з кінцями у них ніяк не сходяться. А він мені й заявляє: «Якщо недавно народила, отже, повинна бути хороша». Я тільки хотів тебе обрисувати, а він випередив мене: «Тільки дивись, щоб прибирати в той час, коли нас вдома не буде, я ж не знатиму, що зможемо, під настрій помацавши, тоді пропав її мужик. У нього іноді тут ще дружок з'являється, теж такий же, тільки постарше ».

Переглядів: 645 | Додав: adadasdas | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

Поїздка в Америку (1988)
Режисер: Джон Лэндис
У ролях: Эдди Мерфи, Арсенио Хол, Джеймс Эрл Джонс, Джон Эймос, Мэдж Синклэр, Ральф Беллами, Шари Хедли, Підлога Бэйтс, Эллисон Дин, Эрик Ла Саль, Луи Андерсон, Кэлвин Локхарт, Сэмюэл Л. Джексон, Кьюба ГудингиМл.

Наследный принц африканської держави (Мерфи) прагне сам знайти собі дружину і їде для цього в Америку. Там він представляється звичайною людиною й надходить працювати в закусочну, тому що вибір його впав на дочку хазяїна



Переглядів: 990 | Додав: adadasdas | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

Pink Floyd: Стіна (1982) Фільм онлайн
Pink Floyd: The Wall
Рік випуску: 1982
Жанр: psychedelic-rock film
Тривалість: 01:35:07
Режисер: Алан Паркер (Alan Parker);
Актори: Bob Geldof,Christine Hargreaves,James Laurenson,Eleanor David,Bob Hoskins
Переклад: не потрібно
Якість: Dvdrip

Про фільм: Майже без слів, під чудові пісні Пинк Флойда, перед нашими очами розвертається видеоклиповая нарізка "потоку свідомості" Стусана, що показує найсильнішу філософську драму про протистояння суспільства й особистості. У фільмі задіяні й мультиплікація, і прекрасні актори, і та неповторна сюрреалистичность, яка відразу після виходу зробила "Стіну" культовейшим фільмом, і принесшая їй величезне число шанувальників в усьому світі. Картина дивна по своїй багатоплановості - переглядаючи її вже який раз, завжди знаходиш що-небудь нове, щось переосмислюєш, про щось починаєш міркувати. Верх соврешенства - пронизливі мультиплікаційні вставки -, що просто уриваються тобі в мозок, як розпечені голки. Стіна між людьми, стіни, створювані суспільством - усе це приводить до закономірного результату й вибуху "маршу молотків" у фіналі. Про музику Пинк Флойда говорити не варто - її треба слухати. Це - абсолютна класика й платиновий фoнд світового мистецтва



Переглядів: 678 | Додав: adadasdas | Дата: 04.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |