Неділя, 28.04.2024, 06:24
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 15
Поки він красочно смакували акт насильства, я зрозуміла, що адже дивлячись з боку так воно й було. Говорить і рукою поддавлівает мій потилицю щоб направити мені рот вздовж стирчать ствола. Я вирішила спробувати і швидше покінчити з минет и во всю працюю мовою. Пам'ятаючи поради чоловіка, цілком заглативаю член і сосу його, як справжнім повія. Мовою оглажіваю нижню частину залупи, Теребля вуздечка. Рукою поддрачіваю ствол, масажують яйця. З думкою швидше швидше, непомітно для себе, сама захопилася. А грубі компліменти Сергія типу, сосі тендітніше сучка або ща залью спермою все нутро, на диво діють возбуждающе і стимулюють мене. Давай, блядь, сосі! Ну ка дай сиськи помацать. Сергій насолоджується своєю владою над дорослою тіткою. Руками мнет грудях, викручувати соски, пощіпивает їх.
Я як хороший інструмент починаю у відповідь вібріровать. Але, видно відчувши наплив оргазму, Сергій відсторонив мою голову і став шлепать мокрим членом мені по губах та носі. У мене в голові одразу спливли кадри з порно. Мимоволі мій Затуманений мозок занурює мене туди і я вже розпусних сучка. Оох, мені становило внутрішньо натужно тривожно. Не розумію, що в мені відбувається, що це інстинкти чи просто я така розбещене? Відчуваю, усвідомлюю думки, я вже хочу, нет не затримуй, ще ну ж! Мені, це все, вже подобається. Ну ка, давай візьми яйця, в свій чудовий ротік. Воот. Молодец. Гарна соска. Від таких слів вся кров ударила мені в обличчя, а низ живота занил. Юнец почав кончать, надавіть мені голову, змусив мене заглотнуть ротом всю довжину члена.
У нас есть все сайт секса - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. Чтоб не задохнуться, насаджується рот на залупу і усувати з скаженою швидкістю, судорожно заглативаю насіння. Сергій за волосся оттянули мене від члена та останні два постріли бризнулі мені на обличчя. Побачивши сперму на обличчі, він знову насадив голову собі на член. А рукою він ущіпнул за праву грудь. Всі соска, більше годувати тебе не чем, антракт! Обліжі молодца на сухо. До свого здивування я голосно мичу від розчарування, розумію що мені кончить не вдасться. Прийшовши в себе, я першою справою хапають мобільник і стераю все фотки. Потім поласкаю рот.
Вмив особа пройшла в спальню, привожу себе в порядок. Глотнула віскі для хоробрості, вийшла до гостей, по мені вже неможливо сказати про пережите пригоді. Антон та Сергій постійно перешептиваются, ухмиляются і поглядає на мене. Вони мені підсунули записку, про те, що Антон зняти весь мінет на камеру, через відкриту кватирку. Підписавши її до швидкої ебли!

Споткнувшісь об камінь, підступно що ховалися під мху, вона впала і (вже вкотре!) Кубара покотилася по землі. Обессілено лежачи на боку і намагаючись отдишаться, сера почула позаду себе знущально сміх. Видав його був так близько, що трицератопсом відчула гаряче дихання у себе на потилиці. Абияк заспокоїть ходить ходуном ребра, вона з працею встала на ноги, і устало пошукають поглядом Спайка. Він, звичайно, не залишився в межах досяжності її рогів і зараз развалістой ходою, подбрасивая товстий зад і тряся своєї штукой між задніх лап, прямував у бік двох червоно-коричневих високих евкаліпт. Ледве її погляд торкнувся його довжиною, темно-вишневого кольору, напруженої палки, як вона знову раз'ярілась.
«Брудний ... брудний ...», - сера просто не знала слів, якими була б не проти обізвав демонстрував повне до неї презирство Спайка. Тим більше вона сама забруднити куди сильніше, угоди кілька хвилин тому в брудну калюжу. ... І тут невеселие думки разом покинули її. Ледь не подпригнув від радості, вона побачила, що, втратив всяку обережність молодий Стегозавр, потрапив в пастку. Вузький прохід між стовбурами не дав би йому можливість піти від її тара удару в сторону, а папороті, зарості яких знаходилися прямо перед ним, затримали б достатньо для того, щоб ... Скривджений візжа від болю, Спайк удірает во все лопатки, а вона, торжествуя , повертається до Крошка-Ніжки, Дакі і Петрі ... сера ледве стримав войовничий клич, і, не забувши поглянути на рівну, чисту смугу землі на своєму шляху, рвануло вперед. Очі взбешенной самки алелі від кривавого туману, резь і сльози в них заважали зору.

Переглядів: 364 | Додав: adadasdas | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (0)

Comedy Club, Випуск 136 (2008) Satrip

Інформація про фільм
Оригінальна назва: Comedy Club
Рік виходу: 2008
Жанр: Гумор
У ролях: Гарик Харламов, Тимур Батрутдинов, Олександр Ревва, Гарик Мартиросян, Гавр

Про фільм:
Вони виходять на невеликий п'ятачок сцени прямо із залу для глядачів, попути перекидаючись слівцями з навколишніми, роблячи компліменти, просяприкурить. Вони не визнають ніяких авторитетів, пристойностей і правил. Онизапросто можуть осміяти будь-яку зоряну персону - навіть якщо вона сидить взале. Вони - частина своєї аудиторії, вони живуть такими ж інтересами. Ихцель - завести публіку, а не виступити, відігравши заучену програму
Реклама, футбол, секс, офісні інтриги, начальники й підлеглі,новини, світське життя, відносини - усе це просто предмет для шутокдля хлопців з Комеди Клаба". Обережно, вони небезпечні, коли беруть у рукимикрофон...




Переглядів: 408 | Додав: adadasdas | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (0)



Жанр: Комедія
Режисер: Пэрис Барклай

Про Фільм: Два приятелі, два безладні тусовщика й тунеядца, народилися й виросли в одному із самих небезпечних кварталів Америки. Їхнього жарту й приколы не уступають гумору знаменитих недоумків Бивиса й Батхеда, от тільки вижити в Південному Централі нелегко: тут навіть малі діти вміють звертатися з пістолетами, тут безжурні бабусі танцюють рэп і соковито виражаються на жаргоні, а дівчиниошоколадки схожі на ангелів...«Один з десяти чорношкірих чоловіків буде змушено висидіти за своє життя хоча б один фільм на тему „ Як я ріс у нашому кварталі“. Принаймні кожний п'ятий буде застрелений у кінотеатрі під час перегляду». — от що було написано білим по чорному на початку цієї комедії, що пародіює кримінальну «чернуху» про важке життя кольорових хлопців.
Переглядів: 1060 | Додав: adadasdas | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (0)

Фахівець (1994)
Режисер: Луїс Льоса /Luis Llosa/
У ролях: Сильвестр Сталлоне /Sylvester Stallone/, Шарон Стоун /Sharon Stone/, Джеймс Вудс /James Woods/, Рід Стайгер /Rod Steiger/, Эрик Робертс /Eric Roberts/

Нев'янучий Сталлоне в ролі фахівцятвзрывника Рея, що працював у парі з агентом ЦРУ Недом (Вудс) у Колумбії, оказавшимся останнім негідником. Проходить десять років. Зваблива Мэй Манро (Стоун), чиї батьки були вбиті гангстером Максом (Робертс), сином могутнього мафіозі Джо (Стайгер), наймає фахівця Рея, щоб помститися вбивцям. А Нед тепер у них підробляє. Двобій двох колишні колег і коштує в центрі цього широко розрекламованого й занудливо вибухового бойовика. До речі в Сильвестра й Шарон у цій картині більша любов і навіть із постільними сценами, що досхочу обсмаковала вся жовта преса миру






Переглядів: 730 | Додав: adadasdas | Дата: 15.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |