Неділя, 28.04.2024, 01:24
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 10
Єва здавлений застонала. Ннет, не треба, будь ласка. Я припали і беру ніжний сосок в рот, стискають його губами, облизувати мовою. Ласкают обидва соска по черзі, одночасно тіскаю грудей. Словом, проробляють все те, що бачив у фільмах і про що читав у різних повчальних статтях. Через декілька секунд відчуваю, що її м'які спочатку сосочка затверделі і набухлі. Знову стискають соски пальцями і приймати всіляко теребить їх. Аааохх, боже. Що ж ти робиш, Антон. Припини! Ні! Ахаа. Те, що вона порушила, мене здивувало, адже я її як би насильству. Зрозуміло, якщо мужика смикати за член, він рано чи пізно порушити і скінчить, незалежно від свого пожадливости, але жінки адже інша справа, думав я. Невже жіноча природа, по суті мало відрізняється від чоловічого.
Бесплатное видео извращение порно фото ролики бесплатно. Для мене стало відкриттям, що з жінками можна зробити те ж саме і я зрозумів, що це примусове збудження для Адамівна надзвичайно болісно. Тим приємніше воно для мене. Трохи згодом я вирішую зайнятися нижній половиною її тіла і прісажіваюсь ближче до розсунути жіночим ногам. Кладу руку на ліве коліно і припали до ступні, іншою рукою граю з її пальчиками, з нагідки, покриті сріблястим лаком. Цілу внутрішню поверхню ступні, потім губами, минаючи мотузку на щиколотки, проходжу вгору, по гомілки, до коліна і далі по внутрішній поверхні стегна. Зупиняюся в декількох сантиметрах від боягузів, в складки між стегна та промежини. Ева весь цей час мовчки сопел, дихала нерівно і переривчастих.
Тут я помічаю, що в промежини на її трусах расплилось влажное пляма і відчуваю дивний, трохи терпкий запах сечі змішаний з незнайомим досить приємним. Доторкуєтесь пальцем до цього плями і відчуваю, як напружилися тіло жінки. При цьому вона, дернув руками, лязгнула наручниками. Надавлюйте пальцем трохи сильніше і одночасно зсуває його вгору, до лобку. Ева вздрогнув вскрікнула, але крик тут же перейшов в протяжний стогін. Айааооох. Ніжно масажують це місце крізь тонку тканину. Ева застонала голосніше. Ннеет, нуу НЕ наадо, неї. ААГ. Ауу. Ооухх. М'язи її ніг напружилися, вона намагається зрушити стегна, однак шнури не дозволяють їй це. Трохи послаблюють тиск і тут таз Єви подався слідом за моїми пальцями, ніби вона не хоче, щоб я припиняв. Ааа, тобі це подобається, зауважив я.
Ні, неет, я, я не хочу! Ти цього не хочеш, але тобі це приємно, так? Ну що ж, давай Поиграем. Ні, припиняючи! Скрикнула Єва, миттєво реагуючи на натиснення пальця на клітор, а я розумію, що саме його Теребля. Обережно, ножицями перерізав обидві тоненькие бічні шлейкі боягузів і легко висмикують їх з-під неї.У мене виникла думка заткнути ними їй рот, немов кляпом, таке я бачив у фільмі, але вирішую, що слухати її стогони додаткове задоволення і кидаю їх на підлогу. Її промежини постала переді мною. Ева, мабуть подбрівает волосню, але вона встигла трохи галузі, покрив лобок і великі губи короткою колкой щетінкой. Малі рожеві губки схожі на пелюстки рожевої мармеладний розочки, та ще виблискують закінчується вологою і злегка розсунути, пріоткривая темнеющую глибину щілини.
Я з цікавістю, вказівним пальцем, обережно розширює тонку вологу плоть. Ууимф, Єва від цього застонала, а я не втрималися нагнули і лізнул це пожадане тремтяче лоно. Вперше увствую неповторний солонуватим смак доглянутої пиздой, при цьому чую аромат потекшей жінки, готової прийняти у себе, вмістити весь мій тремтяче від збудження хуй. Зверху, де сходяться малі губки, бачу маленьку і вологу червону піпочку клітора. Я наслюнявіл вказівний палець і приймати ніжно і обережно теребить клітор, а два пальці іншої руки всовиваю у піхву і рухаються ними взад і вперед. Відчуваю всередині вологі і гарячі складки. Ммаамочка, ааахх, ууоох, стогне Єва, звивається всім тілом. Вона судорожно намагається рухати в колінах, розсунути ноги, наскільки дозволяють мотузки. Смешно елозіт босими п'ятки по простирадлом збираючи складки.

Переглядів: 1045 | Додав: adadasdas | Дата: 10.11.2009 | Коментарі (0)

Старим отут не місце онлайн
Неподалік від Рио Грандові мисливець випадково натикається на купу трупів, партію героїну й 2 млн. доларів готівкою. Краще б він їх не торкав…


Переглядів: 755 | Додав: adadasdas | Дата: 10.11.2009 | Коментарі (0)

Ва-Банк / All in (2006)
Дивитися онлайн Ва-Банк / All in (2006)

Рік: 2006
Режисер:  Никнув Валлелонга
У ролях:
 Доминик Свейн, Майкл Мэдсен, Луи ГоссеттсМл., Коллин Порч, Джеймс Руссо, Скотт Уайт, Мішель Ломбардо, Кристен Міллер, Кристофер Бакус, Джоан Урб і др.
Сценарій:  Дон Раймер, Річард Гоулдинг
Світова прем'єра: 14 березня 2006

Захоплююча історія про те, наскільки те, чого ми прагнемо добитися вреальной життю залежить від ставок, зроблених нами в минулому. Виправданий лириск. чи Вірна стратегія. Велика чи в остаточному підсумку різниця междузаконами реальності й правилами карткової гри...






Переглядів: 456 | Додав: adadasdas | Дата: 10.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |