Неділя, 28.04.2024, 16:07
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 17
Я зрозуміла, що пручатися марно, я один чорт знає де, за містом, в компанії 6 чоловіків. Я знехотя відкрила рот, і тут же в нього на повну глибину засунул свій величезний хуй Андрій. І почав повільно водити їм у роті. Він постійно робив мені зауваження, відпускав команди. «Попрацювавши язичком, ліжі тільки головку, швидше, повільніше, ласкаве, сучка!» «Тепер обліжі яєчка!» Я й не помітила, як почала робити все це з задоволенням, постанивая та прагнучи сподобатися. Андрій взяв свій член і поплескати скажу їм по обличчю. Я відчувала як пульсує його головка і мені захотілося взяти її всередину, я накинулись на його член, вбираючи його в себе, бешено ласка язичком. Він досить розсміявся і хриплим голосом сказав: «Непогано!»
Через якийсь час він відштовхнув мене, ліг на спину і скомандовал: «Будешь зверху! Подивимося, на що ти здатна. Сосешь средненько, але з часом я тебе навчу. »Мені стало прикро адже я так старалася. Я відразу відчула себе приниження і згадала весь жах свого становища. Сором і ганьба. Але особливо роздумувати мені не дали, я відчула легкий Пінокіо під попу і почала слухняно виконувати бажання Андрія. Широко розставивши ноги, я взялася насаджується на його член. Що ти так довго возішься? Почула я і відчула його владні руки на своїх стегнах, він із силою ввійшов у мене, дістаючи свої членом до самих моїх глибоких точок, і так само різко підняв мене, я несвідомо інстинктивно потягнулася на його хуй, прагнучи, щоб він увійшов знову глибше, і я зазнала б задоволення. Але Андрій не давав. Він сказав: Скажи хто ти?
- Я сучка!
- Голосніше!
- Я сучка!
- Чого ти хочеш?
Искал качественное шлюх бесплатно? Ты его нашел! - Я хочу щоб мене отимелі!
- Як?
- Жорстко! Ну будь ласка! Роби зі мною що хочеш! Тільки не ставай!
-Добре, лише повія! Раз ти просиш, як я можу тобі відмовити! На, получи, отримай! І з цими словами він почав мене мати.Жорстко. Ще поштовх. Ще. Я нічого не соображает, а лише бешено рухаючись в шаленому ритмі, кричала, стогнав щось нечленораздельное.
Я відчувала, що мене не мають, мене просто ебут натуральним чином. Вся моя пиздой була мокрою, звідти доносилась чавкающіе звуки. Як добре, подумала я.
За що відбувається, я нічого не чула, і не помітила, як ззаду нас відкрилася двері, і в кімнату хтось увійшов. Я відчула чиєсь присутність, коли чужі руки почали з силою мять мою груди. Руки Андрія я бачу, подумала я, адже я на нього зверху, значить це хтось інший. Мені стало дуже соромно. До цього зі мною ніколи не відбувалося нічого подібного. Я спробувала зупинитися. Андрій, раптово побачив це, і вийшов з мене, і я зрозуміла, що зараз мені все одно, скільки в кімнаті людина, головне щоб у мене був член, і я могла його в собі відчувати, я хочу, щоб мене долбить, я хочу кончить !
Чоловіки почали переговаріваться між собою. А я жалобно канючіла: Андрій, візьми мене будь ласка, ну будь ласка.
Той хто був другим у кімнаті - його звали Гена. Він був уже раздеть. Член стояв. Він був менше ніж у Андрія, але теж досить значних розмірів. Він ліг поряд з Андрієм. Я опинилася у них в ногах.
- Ти подивися яка сучка! Чесно кажучи, я вже втомився її ебать, вона ненаситний! - Це говорив Андрій
- Так вона напевно не знає, що потрібно ще заслужити, щоб тебе отпоролі, як слід. - Це вже відповідав Гена.
- А ну ка поліжі нам ноги!
Я кинулася виконувати їхні побажання, я облизувати кожен пальчик, кожну ложбінку, постанивая та звиваючись.
Через якийсь час я почула окрик Гени: Ладно можеш взяти мій член в рот. Тільки ти повинна пососать його як слід. »
Я з ніжністю, на яку тільки була здатна, взяла його член в руки, неквапливо провела язичком по головці, за основи, облізала яєчка і нарешті заглотіла його спокусливий хуй. Схваленням мені було досить хмиканье Гени.

Переглядів: 545 | Додав: adadasdas | Дата: 17.11.2009 | Коментарі (0)

Жорстокі вулиці (2006) онлайн
Жанр: Бойовики, Трилери, Драми, Кримінальні
Рік: 2006
Режисер: Джулиан Гилби
У ролях: Вэс Блэквуд, Робби Гі, Терри Стоун, Наоми Тейлор, Біллі Мюррэй, Саймон Вебб, Джейсон Флеминг
Опис: Заснований на оригінальній ідеї Pikki і Biggs, ROLLIN` WITH THE NINES -экшен, у кoторый упаковані поняття Лондонського андеграунда, наркотикови зброї. Отут досліджується теми мести, амбіцій, потраченые впусту мечтыи щоденна доза гіркого вуличного правосуддя








Переглядів: 503 | Додав: adadasdas | Дата: 17.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |