Неділя, 28.04.2024, 02:43
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 05
Він розрядиться швидко, відчувши, що жінка вже отримала свою порцію «натхнення». Вона пьянела від незнайомця, але такого приємного запаху справжнього мужика.
Вся мокра від поту і «втекли» молока, Аліна було спробувала підвестися з ліжка, але Хорен міцно удержав її за руку і повернув назад.
«Давай трошки відпочинемо. Ти, мабуть, втомилася? Перший раз гуляти? »Він поблажливо посміхався, тиски її загрубевшую від молока груди. Аліна мовчала.
«Отже, перший. Будеш знати, що це зовсім не страшно, а навіть приємно ».
Аліна исвободіла ту груди, що гладить Хорен, і майже просяще, надавав на сосок, показала, як багато накопичилося у неї молока і що давно вже було пора погодувати малюка. Хорен, бачачи, як з соска бризнула крихітний струйки молока, запустив руку собі між ніг, і знову перед очима Аліни в повній бойовій готовності постав його член з оголених, злегка почервонілих зал .. ий.
«Дивись на нього, він теж хоче доїння. Давай зробимо ще один щільний ебок, і я тебе відпущу ».
Вона розуміла, що заперечувати було марно, тому без опору прийняла його міцне обійми.
Зараз він був на ній, распластанной в ліжку, як безпомічною жаба. Він неквапливо торкався своїм тілом до всіх потаємні жіночим місцях, грунтовно поданим для повторного використання.
До Аліни все більше стало доходить, що перший раз був зовсім не в рахунок. Там це було ніби не з нею, щільно забівшейся в подушку і ні чого не бачить. Тільки зараз вона стала розуміти, що вперше зрадила своєму чоловікові, коли побачили, як Невтомний Хорен став неквапливо цілувати соски і шию, як у звичному для неї позі на ній був зовсім інший чоловік, владний, не зазнає жодних пояснень або відмов, запрошую отримувати ще одне незабутнє задоволення. ... ...
«Як класно ми з тобою поеб .. сь, куколка ласкава! Тепер ти будеш до мене по утрам сама приходить! »
Він не дочекався відповіді, Аліна беззахисні лежала на спині, очі її не виражали ні згоди, ні відмови.
« Тоді я до тебе буду приходити .... »- ці слова відразу привели до тями жінку, що знаходиться десь дуже далеко. Вона замотала головою, висловлюючи тим самим свою повну незгоду.
«Це правильно, по утрам в цьому логів нам буде краще, всего каких-то півгодини, а« радости »вистачить на цілий день, а наступного ранку знову ... Добре, коли все поруч, тобі потрібен буде тільки один легкий халатик ».
Дядя Сергій не переставав дивуватися, як його постояліца, не встигнувши проводити на роботу чоловіка, бігла в сусідських квартиру, звідки поверталася раскрасневшаяся і збудження, тут же замикувані в ванну кімнату і подовгу там «чепуриться».
«Ось що робить з людиною любов!» - не без гордості за себе думав дядько Сергій.
Вы можете смотреть мини купер фото– тебя порадует! Так пройшло цілих два чудових для Аліни тижні, але потім до Хорену приїхав з тривалої відрядження його друг, що був постарше його, і багато що змінилося.
Я обов'язково розповім про це, шановний читачу, якщо Ви про це дуже сильно мене попросите. Напишіть, якщо сподобалося.

E-mail автора: sladkayas1986@mail.ru
Час йшов, і недавні зміни в житті Аліни перестали здаватися їй такими вже катастрофічними. Тепер вона не тільки спала з Геннадієм і робила йому мінет, але й дарувала інтимні ласки його жінкам. Їх було не так вже й багато і незабаром Аліні стало здаватися, що куннілінгус не така вже й гидоти.
Гірше всіх звичайно була Наталя, їй подобалося принижувати Аліна і карати її просто так, навіть якщо бідолаха була абсолютно кориться. Іноді за покірність вона карали навіть жорсткіше.
Взагалі Наталя була стервой і, схоже, Геннадію це подобалося. З розмов своїх експлуататоров Аліна дізналася, що Наталія схиляє до интим багатьох з своїх подруг. Одну вона, наприклад, змусила робити їй куннілінгус погрожуючи, що перестане з нею спілкуватися і та втратить подругу. Наивная жінка погодилася обслуговувати злий і властолюбівую Наталью не понимаю, что на самом деле подруги у неї не було, була лише ілюзія.

Переглядів: 570 | Додав: adadasdas | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)



Жанр: Пригоди
Режисер: Пітер Йейтс

Про Фільм: Подружжя Гейл і Дэвид проводять відпустку на екзотичному бермудському острові. Під час підводного полювання їм дістається розкішний і небезпечний видобуток: вони знаходять затонулий іспанський корабель, який набитий незліченними скарбами. Шукачі пригод і не підозрюють, із чим їм має бути зіштовхнутися в погоні за скарбом. Зрештою, вони виявляються на краю безодні, де будь-який невірний рух може коштувати життя
Переглядів: 465 | Додав: adadasdas | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Збірник: Hardcore-Sweden Attack-Metal
1 Devil Driver-End of the Line
2 Lamb of God - Redneck
3 All That Remains - This Calling
4 Caliban-Its Our Burden To Bleed
5 Mudvayne-Happy?
6 S.O.A.D-BYOB
7 Slipknot-The Heretic Anthem
8 Killswitch Engage - Holy Diver
9 Sepultura - Ratamahatta
10 Soulfly-Seek n'strike





Переглядів: 520 | Додав: adadasdas | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Поза законом (2007)
Назва: Поза законом
Оригінальна назва: Outlaw
Рік випуску: 2007
Жанр: Бойовик/Кримінал
Режисер: Никнув Лав
У ролях: Шон Бин, Дэнни Дайер, Боб Хоскинс, Ленни Джеймс
Опис: Лондон, сьогоднішній день. Вертаючись із Іраку, колишній парашютистБрайнт вражений тим, що він бачить у країні, яку він більше не довідається. Організована злочинність переходить усі межі. Дилери,наркомани, грабіжники, покидьки суспільства…
Настроєний робити з этимчто те, він збирає групу подібних себе душ, які решаютвосстанавливать баланс між правом і безправ'ям, добром і злом, вершаправосудие зі звірством. Але коли закон землі порушений таким шляхом, кторешает, коли досить?


   


Переглядів: 468 | Додав: adadasdas | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |