Неділя, 28.04.2024, 03:30
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 12
Допит
«Як тебе звати?» - «Віка».
«Повне ім'я?», Віка представилася Вікторією Іванівною.
Качественное видео про оргия, у нас есть онлайн порно. «Прізвище?» - І тут вона вирішила соврать, незрозуміло чому назвала першою прийшла на розум прізвище - «�?ванова». «Нехорошо врать» - несподівано включився в розмову хлопець сидить праворуч, з цими словами він взяв диктофон і передав в руки напарнику. Впевненим рухом раздвінул ноги провиненого дівчата і різко вдарив їй кулаком правої руки в промежини, не прибираючи рук від місця удару, садист наблизився до перекручення гримасу болю особі. Вика стіснула зуби, щоб не закрічать і дозволила собі лише короткий стогін. Круглі дівочі стегна інстинктивно змилуйсь руку хлопця. «Раздвінь!»-Сказав він.
Дівчина слухняно раздвінула дрожащие коліна в сторони. «Ширше!» - Віка ще раздвінула ноги, права коленке вперлася в стегно хлопця, а поділ сукні натягнув. Хлопець висунувся руку з-під плаття і поклав її долонею на стегно дівчини, поглажівая поблесківающіе колготки з темнеющімі плямами сліз, іноді боляче пощіпивая, від чого дівчина здригатися. Сльози знову потекли по червоній доріжці щік. Допит продовжилося. На цей раз Віка відповідала тільки правду, іноді зриваються здавлений голосом, коли її щіпалі особливо сильно. Своє зростання дівчина назвала 160 см, вага 55 кг. Розміри грудей талії і стегон 90-60-95. Улов невідповідність, чоловік справа заніс руку для удару, але, уважно поглянув на ноги дівчини зупинився.
Лінії ніг були ідеальні, стегна й ікри щільні, округлі і зовсім не тонкі, а їх довжині позаздрила б будь-яка модель. Коли почали задавати питання інтимного характеру, дівчина краснела від збентежені, але продовжувала відповідати. Ноги вона тримала широко розлучених, відкриваючи погляду чернеющую смужку трусиков, розподілену надвоє білим швом колготок. Дізнавшись, що місячні у дівчини закінчилися тільки вчора, чоловіки досить переглянули, а після того як дівчина повідомила, що її сексуальний досвід обмежений лише одним актом з 16-річним хлопцем у місіонерській позі, і зовсім заулибалісь.
Схвально поплескати по стегнах, долоня стала забиратиметься глибше під плаття, іноді торкаючись кінчиками прихованих одягом статевих губ. Щіпать її престалі. Чоловік запитав, яких розмірів був член хлопця, дівчина відповіла, що не бачила, тому що було темно.
Нарешті довгий допит закінчився і диктофон вимкнули, заховавши в кишеню. Відкривши двері, чоловік сидів навпроти Віки вийшов і невдовзі повернувся з сумочки дівчини в руках, з ним увійшов хлопець у спортивному костюмі і кожанка. Хмикнув, Новий пройшовся рукою по внутрішній частині лівого стегна схопив вику за промежини, намагаючись захопити якомога більше. Вика здригнувся і опустила голову. Це йому сподобалося.
Отпусти ніжне місце дівчини, він плавно зрушився разом її стегна. Дістав з кишені ключ і відкрив наручники, приковують її руки до спинки крісла. Взявши за ланцюжок наручників, які залишилися на запястьях, він опустив затекшіе руки їй на коліна. Оглянувши руки дівчини, розкрив і ці наручники, оголивши червоні смуги здавлений шкіри. Вика зовсім не відчувала рук, так вони затекли. «Приведи себе в порядок!» - Сказав визволителю. Взяв з рук напарника чорну шкіряну сумочку і поклав дівчину на коліна між рук. Чоловіки мовчки вийшли, захлопнув двері.
Перепочинок
Руки слухали погано, кровообіг відновлювалися з трудом, і тільки через тривалий час дівчина почала розтирають зап'ястя, разглажівая сліди від наручників. Коли руки знову почали слухатися, Віка тремтячими пальцями розкрила блискавку своєї сумочки і пошаріла там, в пошуках мобильника. Як не дивно він виявився на місці. Дівчина розкривши телефон натиснула кнопку виклику. Телефон жалобно пікнул і відключився. Ком отчаянья знову підступили до її горла, і гіркі сльози покотилася з очей. Наплакав, дівчина дістала пудрениці з дзеркальцем і оглянула своє обличчя. Трясущіміся руками вона стала приводити себе в порядок.Вологою серветкою стерла потік туші.

Переглядів: 485 | Додав: adadasdas | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Великий Мерлин (1998) Фільм онлайн
Назва: Великий Мерлин
Оригінальна назва: Merlin
Рік випуску: 1998
Жанр: Пригоди / Фэнтези

Режисёр: Стив Бэррон
Актори: Сэм Нилл,Хелена БонэмкКартер,Миранда Ричардсон,Джон Гилгуд,Мартін Шортів,Підлога Керран,Джейсон Даний,Рутгер Хауэр

Про фільм: У старожитні часи ніхто не дивувався чудам, а чарівники, маги, феї й дракони жили поруч із людьми. Але коли люди повірили в єдиного бога, чаклунів і чарівниць стали забувати. І тоді Корольова Тьми Мэб за допомогою злого короля Вортингерна й злої феї Морганы розв'язала зробити чарівника Мерлина вождем Темних сил. А Мерлин праг виховати юного короля Артура, побудувати золотий замок Камелот і знайти Священний Грааль, який позбавить мир від страждань. На допомогу йому зібралися шляхетні лицарі. Підступна Мэб наслала на Мерлина вогнедишного дракона й відняла в нього прекрасну Нимуэ…   

Випущене: Hallmark Entertainment
Тривалість: 2:20:00
Переклад: Дубляж






Переглядів: 647 | Додав: adadasdas | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Мертве поле (2006)

Рік: 2006
Жанр: Драма
Режисер: Олександр Аравин
Актори: Султан Исламов, Яніна Соколовская, Олексій Шевченков, Олексій Бардуков, Іван Стебунов і інші

Опис: ЭтoфильмьПpитчa o тoм, кaк выпoлнeниe cлyжeбнoгo дoлгa для мoлoдыx caпepoвcтaнoвитcя eжeднeвным і бyдничным дeлoм. Coбытия у фильмepaзвopaчивaютcя в пepиoд втopoй чeчeнcкoй кaмпaнии нa гpaницe Чeчни иcтaвpoпoльcкoгo кpaя... Підрозділ мінерів відправляється в небольшоесело для розмінування поля, на якім колись сіяли хліб. Військові иместные жителі називають його «мертвим полем».


1



Переглядів: 847 | Додав: adadasdas | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Mobb Deep -Real...



Переглядів: 458 | Додав: adadasdas | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |