Субота, 11.05.2024, 19:52
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 4 » Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел!
Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел!
09:12
E-mail автора: zete3@rambler.ru
«Ти сьогодні щось надто швидко возвернулась, дитинка?» - Дядя Сергій дивився на растерянную Аліна і намагався зрозуміти, чого це вона все бігає з кухні в корідорчік да украдкой поглядає в дверной глазок. При цьому вона якось дивно боялася, що він помітить її дії і обов'язково стане розпитувати, що так чому.
Користуючись тим, що малюк заснув, Аліна бігала на ринок за продуктами, а потом ходила в сусідню квартиру, так не до речі нав'язану їй для збирання всюдисущим дядьком Сереже, щоб до обіду закінчити всі справи і трохи відпочити.
«Я адже тільки й встигла-то зайти туди, стала наливати воду, раптом побачила дублянку на підлозі, підняла її, прислухалася - кто-то говорить в іншій кімнаті. Мені б одразу піти, але тут я подумала, що, може бути, кто-то зараз вийде і знайдете мене, як воровка. Від страху я чула кожен стукіт мого серця »- дуже плутаних розповідала Аліна.
Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! « Так це, мабуть, господар був удома, він іноді заїжджає »- дядя Сергій хитро посміхнувся -« Може чого забув чи ще яка нужда з'явилася ».
«Це був господар, тільки він був не один, а з дівчиною.»
«Так, а ти чому так здивувалася, він мужик молодий, кров кипить, а на ринку в нього знаєш скільки таких крутиться, хоч греблю гати, може, яку кралю і привіз на годинку-другу. »
« Ні, дядько Сергій, я чула, що це була якась зовсім молоденька дівчина ».
А ти почім знаєш, дівчина вона чи ні? Ось я на тебе подивлюся, ти мужня жінка, вже скоро 25 стукне, а ти все ще не знаєш, що мужики з бабамі коять ».
В розгубленості, Аліна трохи помовчав, а потім додала: «Вона просила відпустити її, кликала маму на допомогу, а я ніяк не посмів з місця зрушити і зайти туди».
«Ти справжня дура, це ж вони всі так себе ведуть, ерепенятся, маму просять допомогти, але ж, напевно, до нього сама ніжками прітопала, ніхто волоки її не Волок».
« Вона говорила йому, що тільки на минуточку зайшла. »
« Ти думаєш він її силою брати буде, ти ось тут нюні розпустила, а вони, може, вже давно знайшли спільну мову і мілуются собі в задоволення. Ти що думаєш, Хорен девку просто так відпустить? Може, вона йому гроші задолжала або ще чого, от і відпрацює по повній програмі. Ти коли звідти смотаться? Час назад? »
« Так, мабуть, так і є. »
« Ось бачиш, два голубка спаровалісь і воркуют себе в усладу, а ти турбуватися. Він її години три тепер смажити буде, якщо не більше. А ти говориш зовсім молода девка чи ти її не бачила? »
« Я не бачила нікого, тільки голоси, мені навіть здалося, що він їй рот чем-то затискають, щоб вона не кричала ».
«Ось бачиш, квартира його навпаки, повна тиша, ніхто не кричить, не кличе на допомогу, а може і крикнет, так то - від радості. Якщо б ми під ними жили в сусідів, тоді б ліжко долбить, а так ... »
Дядя Сергій не вгамовувався, розповідь його постояліци, видно, збудив старого скакуна, що він ніяк не міг просто так заспокоїтися:« А ти як надумала бежать-то звідти, самої мабуть, теж було цікаво, не кожен день таке побачиш, щоб у тебе в трьох кроках девку заламивалі ».
« Я боялася навіть пошевелить, поки вони голосно лаялися, а потім раптом стихли, мені навіть здалося, що вони цілуються, тільки тут вона знову вирвалася, і ... сильно заскріпела ліжко ... »
« Так ти найцікавіше і пропустила ».
« Я не хотіла бути свідком, вже краще нехай самі розбираються. Може, Ви і праві, зараз яких тільки немає людей, тільки і норовлять відломилися побольше да послаще ».
Дядя Сергій тепер вже сам став час від часу поглядали в глазок, йому край хотілося подглядеть - що за пташка попалася Хорену на гачок. Він бачив також, що Аліна теж не може заспокоїтися і продовжував пікантну тему: «Я адже коли з ним домовлявся щодо тебе, він мене першим ділом запитав:« А як вона? Молода або не дуже? »Я йому кажу, що двадцять п'ять років, ребенок маленький, тільки народила, треба роботу ближче, і чоловік є, гарувати на стройке усіма днями, тільки кінці з кінцями у них ніяк не сходяться. А він мені й заявляє: «Якщо недавно народила, отже, повинна бути хороша». Я тільки хотів тебе обрисувати, а він випередив мене: «Тільки дивись, щоб прибирати в той час, коли нас вдома не буде, я ж не знатиму, що зможемо, під настрій помацавши, тоді пропав її мужик. У нього іноді тут ще дружок з'являється, теж такий же, тільки постарше ».



Смотреть Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! - беслпатно, без регистрации.
Скачать Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! - беслпатно, без регистрации.
Дивитись Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! - безкоштовно.
Скачати Смотреть бесплатно бесплатные мини игры? Ты его нашел! - безкоштовно.
Переглядів: 646 | Додав: adadasdas | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |