Понеділок, 13.05.2024, 00:22
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Листопад » 19 » Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно.
Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно.
09:12
Але раптом він завмер, а потім накрив мій анус. Мимоволі я здригнувся. Він втрати моє колечко, сковзають пальцем по колу, а потім увійшов до мене. Не знаю, як, але його палець був вже в змащення, і я відчувала, як він легко розширює моє колечко і провалюється в мою Попков. Ах, це було так приємно ... Я стояла на драбину, відкрита для нього, відкрита для всіх і постанивала від насолоди, поки його палець досліджував мене там, то ниряя в мене, то винирівая назад.
- Лінда-чан ... - Почула я його збентежені голос. - У тебе гарна попка ...
- Спасибо ... - Затривожилась я.
- Можна трахнуть ... її?
- Будь-ласка ... Трахні її ... Я дуже цього хочу ...
- Тоді ... Не могла б ти мене змазати?
Признаться в передчутті члена в моїй попка, я ожидала чего-то более грубого, але, тим не менш, навіть не поправив трусики, поспішила спуститися. Тільки-но я присіла, на мою голову лягли руки, а до губам прижали напружений член ... Більше я не могла чекати. Жадібно обхват його губами, я почала самовіддано сосала, насолоджуючись кожним рухом моїх губ, мого язичком по ньому. Я навіть відчувала, як мої слюнкі залишаються на ньому ... Як я люблю це ... Я намагалася якомога рясні покрити його слюнкамі, адже він був немаленький, і дуже скоро мав виявитися прямо в моїй Попков. Тому я намагалася з усіх сил, щоб потім насолодитися цим ...
Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. - Ти красиво сосешь ... - Почула я його голос.
Я завмерла і на мить подумала, що такий нерухомої, але з членом в ротіке Я дивлюся дуже забавно. Однак мені було приємно чути це ...
- Не могла б ти лягти грудьми на пол?
- Звичайно ... - Без роздумів відповіла я.
Мені так не терпілося відчути в собі його член, то наслаждение, спочатку трохи болісне, коли він увійде в мене, що я без вагань виконала це. Звично швидко раздевшісь І кинули одяг на підлогу, я лягла. Я навіть випятіла попка так, щоб йому було зручніше. Повинно бути, зараз я виглядала покірно і дико возбуждающе ...
Мммм ... Моєї попка стало мокро - на моє разгоряченном колечко впали його слюнкі. Даа ... Це так приємно ... Він почав ковзати пальцем у мені. Коли ж? Скоріше, я зійду з розуму без цього члена!
І тут голівка члена вперлася в мое колечко ... Мммм ... Я була так порушено, що не могла розслабитися, але навряд він натисне на мене, голівка м'яко раздвінула моє колечко і скользнула всередину. Мммм ... Він в мені! В мені! Він так болісно повільно розширює мою дірочку, розтягує її та сковзає в мене, що я готова була заплакати. Але це були не сльози болю, а сльози насолоди ... Ах, я насолоджувалася, коли мою попка заповнювали іграшка або, як зараз, член, я обожаю це відчуття, коли біль розчиняється в насолоду, коли колечком розтягувалося так, що не вірилося, і член буквально провалювався у мене до самого кінця ... Мммм ... І ось зараз ...
Він завмер.
- Ти гарна ... - Сказав він.
- Тобі добре в мені? - Затривожилась я.
- Так ...
- Тоді ... Не ставай ...
Член заскользіл назад, а потім обрушився в самі глибини мого тіла. Він почав повільно, сковзає в мені туди-сюди ... Я відчувала, як палали моя попка, а він рухався все швидше і швидше. З кожним його ударом я здригається усім тілом, а з моєї грудях виривається солодкий стогін. Він трахал мене, трахал мене все швидше, його член майже виринати з мене, а потім знову провалювався у глибини мого насолоди. Да ... Насолоди. Я сходила с ума, моя попка палали, і це полум'я озивалися у всьому моєму тілі. Бібліотека, книги, все це було в минулому, я вже не пам'ятала де я і що робила до цього, зараз я могла думати тільки про одне - про чудовому члена, який зовсім недавно я сосала, що рух за рухом наближав меня к чему-то величезному і дуже солодкого.



Смотреть Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. - беслпатно, без регистрации.
Скачать Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. - беслпатно, без регистрации.
Дивитись Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. - безкоштовно.
Скачати Отличное порно фото и бритни сосёт - смотрите на сайте тысячи бесплатных роликов для взрослых без ограничений бесплатно. - безкоштовно.
Переглядів: 1034 | Додав: adadasdas | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |