Понеділок, 13.05.2024, 11:07
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Жовтень » 08
Девід стояв раком, беручи до попка свого друга і тільки ізвредка постанивал. якщо відчуття ставали неприємними. А Рой розважатися: він вже міцно схопився за зад одного і вонзал туди свій хуй изо всех сил, потираючи то про одну сторону його дірки, то про іншу.
- Прости мене, Девід ... - Майже пров він і почав наярівать попка Девіда так, що я зрозумів: він заховай скінчить. Він почав шлепать його міцному заду не тільки своїми яйцями, але і долонею.
-Оооо, прости мене, Девід! - Закричав він у сладостном несамовитості, вийняв свій хуй і швидко схватив Девіда за волосся, повернув його обличчя до себе і вистрілив струменем сперми прямо на обличчя одного.
Скачать видео порно видео сайты бесплатно немедленно покинуть порно сайт! Я відразу взяв размякшего Роя і гарненько його видрал, використовуючи та рот і задницу хлопця.
Після цього я ще кілька разів кончать і обкончал імені всіх солодких хлопчиків і всіх сучек на острові. я трахал Крістіну так, що в неї боліла попка, а Ліна натерло свій язичок про мій хуй. Касс я просто не відпускав, змусивши слізивать всі мою сперму з осіб своїх друзів.
Я солодко ебал дівчаток, трогая їх пружні сиськи, міцні попка, розчісуючи їх ніжки і засовивая в їх відкриті ротікі свій член.
Ми були зайняті весь день і тепер у нас залишалося не так вже й багато часу, щоб полетіти. Зрозуміло, я забрав з острова їх усіх, попередньо сфотографував кажого з моїм хуем у роті, щоб наше знайомство тривало й далі.
E-mail автора: elensex@yandex.ru
Я стою під дверима спальні матері та канючу мам ну пусти ну будь ласка пусти через двері я чую її приглушене голос
- не можу сина ти ж знаєш якщо я Пущу тебе я тобі дам а мені цього б не хотілося
- А мені хотілося б зривають на крик. Пусти негайно, блядская мамка
- Не обзывайся отстань від мене гадкий мальчишка
Не дивлячись на глухоту матеріного голоси явно чуються в ньому істеричні нотки.
- Це я то бридкий сука ти навіщо вчора щеколду на двері повісила відкрий негайно я ебаться хочу відкрий по-хорошему прошу востаннє
- Добре сина тільки пообіцяв не трахать мене в жопу я ще з минулого разу не відійшла
- Ладно дрянь подивлюся на твоє поведінка чую звук відчиняє щеколди.
Захожу в комнату и замикувані за собою двері вона стоїть посеред спальні звичайно ж голая тільки руки притиснула до грудей в марні спроби прикрити свої величезні буфера звисали на повний живіт. Товсті стегна із законним ціллюлітом у світлі дня стали матовим і ще більш бажаними, Мохнатий піська мамку тільки й чекає класного ебаря. - Закрити сука щоб сина не давати, запитую, вот дура навіки від мене не замуруешься.
В її очах майже непідробний испуг
- Тільки не бей сина я клянуся буду давати тобі по першій вимозі тільки не бей більше мене по жопе боляче
- Ладно розглянемо, а тепер на коліна тварь і пошире раззявь свою солодку вафлістскую пасть.
Вона безропотно підпорядковується а я вже на повному взводу скидають на підлогу труси підходжу до мами і з розгону всажіваю свій товстий залупленний хер їй в рот вот так солодкість вона сосет як помпа не забуваючи працювати і мовою пробивають її до горла вона давітся але не опирається вистачає тільки мене міцніше за стегна щоб не втрачати стійкості і ну чавкать і хлюпать своєї блядской пастою
- А ще мати називається, бормочу я міцно тримаючи її за потилицю так отсасивать у рідного сина-Малолетка, в міліцію на тебе надо поскаржитися за разврат нехай тебе посадять.
Вона киває головою не виймаючи члена з рота потім відривається
- Нет не здаси мамку сміється утірая з підборіддя слюни якщо мене посадять хто тобі буде п'ятнадцятирічним оболтусу


Переглядів: 559 | Додав: adadasdas | Дата: 08.10.2009 | Коментарі (0)

Мамма Миа! / Mamma Mia! (2008) Фільм онлайн
Назва: Мамма Миа!
Оригінальна назва: Mamma Mia!
Рік виходу: 2008
Жанр: Мелодрама / Комедія / Мюзикл

Режисер: Филлида Ллойд
У ролях: Мірил Стрип, Пірс Броснан, Колин Ферт, Стеллан Скарсгард, Джули Уолтерс, Кристин Барански, Аманда Сейфрид, Доминик Купер, Хуан Пабло Ди Пасі, Крис Джарвис, Норма Аталла, Клэр Луиз Коннолли, Джордж Джорджиу, Эшли Лилли, Энцо СквиллиновМл., Дилан Тернер

Про фільм: Не дуже давно й у Москві успішно відгримів мюзикл, поставлений на основі приголомшливих пісень колективу «ABBA». По усьому світу цей музичний добуток завоював своїх шанувальників. Тим, хто не встигнув подивитися — рекомендується в першу чергу. Сьогодні, Вашій увазі, ми представляємо трейлер до екранізації мюзиклу «Мамма Миа!».

Випущене: США, Universal Pictures
Тривалість: 1:42:45
Переклад: Аматорський






Переглядів: 1109 | Додав: adadasdas | Дата: 08.10.2009 | Коментарі (0)

Закриті зовні / Enfermes dehors (2006) Дивитися онлайн

Інформація про фільм
Назва: Закриті зовні
Оригінальна назва: Enfermes dehors
Рік виходу: 2006
Жанр: Комедія
Режисер: Альберт Дюпонтель
У ролях: Альберт Дюпонтель, Клод Перон, Николя Марье, Элен Венсан, Ролан Бертен, Иоланда Моро<!--colorend--><!--/colorend-->

Про фільм:
Бомжпо імені Ролан випадково стає свідком самогубства полицейскогои вирішує віднести речі вбитого в комісаріат. Охоронець, однак, не ухвалює його всерйоз, і тоді Ролан вирішує сам нарядитися поліцейським,щоб скористатися привабливою пільгою - столовкой! У ділянці онвстречает Марі, батьки чоловіка якої украли в неї дочка, і решаетпомочь нещасної матері, для чого кличе на допомогу друзів-бомжів…

Закриті зовні / Enfermes dehors (2006) Dvdrip + DVD5 6.4/10 (410 votes)

Випущене: Франція, Alain Grandpierre
Тривалість: 01:24:07






Переглядів: 538 | Додав: adadasdas | Дата: 08.10.2009 | Коментарі (0)

Антидурниця (2006)
режисер: Володимир Щегольков
у ролях: Дмитро Дюжев, Володимир Турчинский, Ігор Миркурбанов, Тетяна Догилева, Олександр Баширов

Провалити завдання, угробивши помилково в Лондоні відомого олігарха?! Такого спецслужби не вибачають! Герої фільму спецагенти Віктор Вельмишев на прізвисько «Великий» і Влад Кошкин на прізвисько «Кішка» виявляються переведеними з елітної спецслужби в підрозділ по боротьбі з наркотиками, де їх босом відтепер стає суворий полковник Мороз і не дає скучити криміналіст Микола Раків. Герої зовсім було вдалися у відчай, приміряючи на себе роль «канцелярських пацюків», як раптом у розміряне існування двох друзів уривається випадок, перетворюючи життя в низку неймовірних подій і безглуздих авантюр



Переглядів: 548 | Додав: adadasdas | Дата: 08.10.2009 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |