П`ятниця, 10.05.2024, 12:54
Головна
Реєстрація
Вхід
Фільми онлайн. Фильмы онлайн
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Вересень » 7 » Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно.
Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно.
16:58

Мені нічого не залишалося робити, як підкоритися йому – я зрозумів, що мені з ним не впоратися, і буде тільки болючіше, якщо я буду чинити опір.

Андрій все намагався увійти до мене, але я від страху так змилуйсь попу, що він не міг цього зробити. Тоді він став трахать в мене між булок. Я відчував його член, тертьових про мене, і думав: «Тільки не в мене, тільки не в мене!». Мене охоплювала паніка від однієї думки, що я стану пидором.
Хвилин через п’ять його член почав пульсіровать, я відчув, як Андрій розслабився і навалився на мене.
Я лежав під ним, не рухаючись, і думав, що скажуть про мене пацани, коли дізнаються про мою ганьбу. Ці думки дуже засмутила мене. Я попросив Андрія відпустити мене – він відсунули, і, побачивши моє обличчя, спитав: «Чому ти такий нещасний?». Я чесно розповів про свої невеселих думках.
Вы можете смотреть секс девочки– на нашем сайте, убедись в этом сам.
Тоді він обійняв мене і сказав: «Так ти сам хотів цього! Ти своєї Попков притискається всю ніч до мого члену – я не міг заснути взагалі. Коли я зняв з тебе труси – ти подався до мене – і я вирішив задовольнити тебе. Мабуть, ти сам мріяв про це у сні. Ти ж у сні не контролював себе, і бажання трахаться взяло вгору над твоєю скромністю ».
Я не знав, що йому відповісти, швидко підвівся з дивана і пішов у ванну. Попа і спина у мене була вся в спермі Андрія. Я заліз під душ, щоб змити з себе весь цей сором. І все думав, як же я не відчув, коли він знімав з мене труси, невже я в душі сам хочу опинитися під хлопцем? У мене в голові такий вінегрет був, що я не знав, що й думати. І як він, мій кращий друг, посмів зазіхнути на святе для кожного чоловіка – мою задницу. З цією кашею в голові я вытерся рушником і повернувся в кімнату.
Андрій лежав на дивані і уважно дивився на мене. Я сів на край дивану, і коли він намагався заговорити зі мною, я несподівано для самого себе розплакатися. Він тут же сів поруч, став мене заспокоювати, гладити по голові. А я уткнулся в його плече і ридав як дівчина: «Андрюха, як ти міг так вчинити зі мною? Ти зробив мені боляче! … Я ж так міг пидором стать – ти скінчив на мене, ти скінчив мені на задницу! … Ти майже трахнул мене! »
Я ридав і ридав, а він гладить мене, умовляв:« Я ж не в попу! … Я думав ти хочеш, але соромиться! … Якби я знав, що тобі не сподобатися, я б ніколи не зробив так! »
Він так зі мною довго говорив, і поступово я став заспокоюватися і запитав його:« Правда? »
«Ну, звичайно, правда! Я дійсно думав, що тобі хочеться, як дівчині. Ти ж такий … ніжний! Якби я знав, що тобі не сподобатися, я б, звичайно, не наважився цього зробити! »
« Але ти ж чув, що я просив тебе відпустити мене? »- Запитав я.
«Я думав ти ламається, бо соромиться зізнатися у своїх бажаннях. Всі дівчата роблять так! »- Відповів Андрій.
«І якщо б ти знав, що це не так, ти б не заподіяв мені біль?»
«Ну, нет же! Як я можу образити тебе! ». Він обійняв мене, і мені стало набагато легше на серці від його слів.Я навіть пожартував крізь сльози: «Зараз ми ляжем спати, ти до мене грязно приставать не будеш?». Ми розсміявся, тому що він відповів: «Не знаю, а раптом ти попросиш, а я не можу тобі відмовити».
Ми надягли труси і лягли під ковдру. Я все-таки трохи боявся, а раптом він не сповнить цього слова і знову полізе до мене. Але він повернувся до мене спиною і швидко заснув. Я постарався не відразу заснути, щоб бути напоготові, але скоро і мене сморіл сон.

Смотреть Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно. - беслпатно, без регистрации.
Скачать Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно. - беслпатно, без регистрации.
Дивитись Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно. - безкоштовно.
Скачати Бесплатное видео вызов девочек ролики бесплатно. - безкоштовно.
Переглядів: 844 | Додав: Mauzer | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |